top of page

  Nieuws:  

Een nieuw schooljaar en we zijn blij dat we zoveel kinderen kunnen laten turnen in Valkenburg. 

 

We zullen ook dit jaar er weer een leuk jaar van maken, met wedstrijden in de regio, onderlinge wedstrijd, sint en piet turnen, etc.

Juf Petra en Juf Benthe gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken samen met alle hulpjes die ons komen helpen. 

Het lesrooster is weer een beetje aangepast, dus kijk goed in welke groep je zit (zelfde als op school) en welke tijd daarbij hoort. Mocht je een keertje willen komen kijken of mee turnen, kom gerust langs en meld je bij Petra of Benthe voor meer informatie. 

Wij hebben er weer zin in, we hopen jullie ook. 

Tot dinsdag! 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur en Leiding. 

PS Vergeet de sponsorkliks niet? Ook hiervan kunnen we als vereniging materialen voor de lessen van kopen. Zie onder home de link hoe een en ander werkt. 

Het rooster op dinsdag: 

Recreatie: 

15:45 - 16:35 - Kleuters -groep 0-1-2

15:45 - 16:45 - groep 3 

16:45 - 17:45 - groep 4 - 5

16:45 - 17:45 - groep 6

17:45 - 18:45 - groep 7 en hoger

Selectie:

17:45 - 19:00 groep 4 - 5 - 6

19:15 - 20:30 groep 7+  

Bestuursleden gezocht. 

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij iets doen voor onze vereniging? Laat het ons weten. Je kan mailen naar secretariaat@valkengym.nl of spreek een van de huidige bestuursleden aan.

Het woord bestuurd roept bij de meeste mensen op: niets voor mij. Maar wij zijn een kleine, gezellige en gezonde vereniging, dus iets doen in het bestuur kost je niet echt heel veel tijd. Vele handen maken licht werk. Laat onze vereniging niet in de steek en meld je aan. Een half jaar proefdraaien is een optie. 

            Onze Lessen       

dames op de balk.jpg
Turnen
Op de dinsdagmiddag en -avond zijn er verschillende turngroepen aan het oefenen. Alle groepen (recreatie en selectie) zijn ingedeeld naar leeftijd dan wel (basis)schoolgroep. Daarnaast trainen de selectiegroepen ook 1x extra op de vrijdagmiddag.
IMG_2933.JPG
Kleutergym
Onder leiding van een ervaren juf en een aantal hulp-juffen wordt er elke dinsdagmiddag middels dans en spel naar hartelust gegymd.
IMG_2093.jpg
Peuter- en Oudergym
Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en dollen: wat thuis niet altijd kan of mag is wel mogelijk in de gymzaal. Kom samen met uw zoon of dochter lekker bewegen. 
bottom of page