top of page

  Nieuws:  

Voor 2023 hebben we weer een nieuwe agenda opgemaakt. 

Zoals eerder vermeldt zouden wij 14 maart onze leden vergadering hebben. Helaas moeten wij onze leden vergadering verplaatsen omdat een van onze bestuursleden tijdelijk even niet beschikbaar is. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk. Mocht je je willen verdiepen in onze vereniging, ben je geïnteresseerd en wil je misschien wat meer doen voor de vereniging, vraag dan eens naar onze bestuursfuncties die nog vacant zijn.

 

Op 28 maart hebben wij onze onderlinge wedstrijd. Op dinsdag middag en wellicht op een andere tijd dan dat uw kind normaal turnt, dus houdt de mail  / app in de gaten voor de tijden. Komt u naar uw zoon of dochter kijken? Neem gerust wat familie leden mee!

 

Op 13 mei is er de Duin en Bollenstreek wedstrijd in Sassenheim in de Wasbeek. We hopen natuurlijk weer op enorm succes van onze leden. 

Over succes gesproken, tijdens de wedstrijden in het najaar van 2022 hebben onze leden een hoop medailles binnen gehaald. Zo hadden in Gouda op 26 oktober 6 prijzen, in Leiden op 10 december 15 prijzen. Voor een kleine vereniging als de onze een hele mooie prestatie! Goed gedaan allemaal!

De grote club actie heeft ook een mooi bedrag opgeleverd:3262 Euro! Bedankt iedereen voor jullie inzet! We gaan er weer mooie spullen van kopen, zo zullen we broekjes bij de wedstrijd turnpakjes bestellen. 

Er zijn nog in een aantal groepen plek voor nieuwe leden. Zie hier onder in het overzicht waar. 

We hopen op een mooie eerste paar maanden van 2023! 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur en Leiding. 

PS Vergeet de sponsorkliks niet? Ook hiervan kunnen we als vereniging materialen voor de lessen van kopen. Zie onder home de link hoe een en ander werkt. 

Het rooster: 

Recreatie: 

15:45 - 16:35 - Kleuters 

15:45 - 16:45 - groep 3 - Er is nog plek voor nieuwe leden

16:45 - 17:45 - groep 4 - Er is nog plek voor nieuwe leden

16:45 - 17:45 - groep 5 & 6

17:45 - 18:45 - groep 7 & 8 - Er is nog plek voor nieuwe leden

19:15 - 20:30 - 1st klas en hoger

Selectie:

17:45 - 19:00 groep 4 - 5 - 6

19:15 - 20:30 groep 7+  

Bestuursleden gezocht. 

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij iets doen voor onze vereniging? Laat het ons weten. Je kan mailen naar secretariaat@valkengym.nl of spreek een van de huidige bestuursleden aan.

Het woord bestuurd roept bij de meeste mensen op: niets voor mij. Maar wij zijn een kleine, gezellige en gezonde vereniging, dus iets doen in het bestuur kost je niet echt heel veel tijd. Vele handen maken licht werk. Laat onze vereniging niet in de steek en meld je aan. Een half jaar proefdraaien is een optie. 

            Onze Lessen       

dames op de balk.jpg
Turnen
Op de dinsdagmiddag en -avond zijn er verschillende turngroepen aan het oefenen. Alle groepen (recreatie en selectie) zijn ingedeeld naar leeftijd dan wel (basis)schoolgroep. Daarnaast trainen de selectiegroepen ook 1x extra op de vrijdagmiddag.
IMG_2933.JPG
Kleutergym
Onder leiding van een ervaren juf en een aantal hulp-juffen wordt er elke dinsdagmiddag middels dans en spel naar hartelust gegymd.
IMG_2093.jpg
Peuter- en Oudergym
Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en dollen: wat thuis niet altijd kan of mag is wel mogelijk in de gymzaal. Kom samen met uw zoon of dochter lekker bewegen. 
bottom of page