top of page

Sponsorkliks

ZONDER INVESTERING ONZE VERENIGING SPONSOREN? DAT KAN!!!

Er zijn simpele handelingen (voor sommige mensen dagelijkse) die leden en ouders kunnen doen om Gymnastiekvereniging De Valken te sponsoren.
Heel veel webwinkels - zoals Zalando, Wehkamp, Bol, Hema, Blokker en nog heel veel andere sites - staan in verbinding met Sponsorkliks.
Als u via de sponsorkliks pagina van De Valken bij deze winkels bestelt, geven deze winkels een bepaald percentage van de bestelling terug aan de vereniging. Dat kost u niks extra, maar levert de vereniging wel geld op. Er zijn verenigingen die ver boven de 1.000,00 euro aan extra inkomsten zijn uitgekomen!

Het werkt heel simpel:
Op onze website vindt u rechts onderaan elke pagina een logo van sponsorkliks als link naar de "sponsorkliks" pagina van Valkengym.
Als u hierop klikt, komt u op de pagina van Gymnastiekvereniging De Valken met daarop een groot aantal populaire webwinkels.
U kunt zich aanmelden voor het ontvangen van een nieuwsbrief van Sponsorkliks, maar dit is niet verplicht.
Vervolgens klikt U op het logo van de winkel van uw keuze om naar de betreffende website te gaan en doet uw bestelling. Dit kost u precies evenveel geld als wanneer u rechtstreeks naar deze webwinkel gaat. Uw persoonlijke gegevens - zoals naam, adres en rekeningnummer - worden niet bij Sponsorkliks of de vereniging bekend; er wordt slechts een transactienummer doorgegeven. Van uw betaling, komt van het totale bedrag een bepaald percentage terecht in de kas van onze vereniging, zonder dat u voor deze dienst meer hoeft te betalen.

Bijvoorbeeld het bestellen van maaltijden van thuisbezorgd.nl via deze link, betekent elke keer 0,75 euro voor de vereniging.

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.sponsorkliks.com.

U begrijpt: hoe meer mensen deze link gebruiken, hoe meer opbrengst er voor De Valken te realiseren valt.
Graag doen wij een beroep op uw medewerking. Maak ook familie, vrienden en collega's attent op deze mogelijkheid.

Alvast bedankt!

 

bottom of page